Unieke gebeurtenis, uniek cadeau

Nieuw leven onderweg, dan zoekt u bij de babyspeciaalzaken ook eindeloos naar een speciale babykamer. Geen een kindje is zo mooi en lief als dat van u en dat wilt u op het kamertje graag laten zien. Stitching borduurt uw unieke afbeelding op lakentjes dekentjes hemeltje enzovoort.

Niet alleen kleding

We leveren zelfs kindermeubeltjes in allerlei kleuren en stoffen met uw afbeelding en/of naam. Bij Stitching kunt u terecht voor een totaal pakket voor de kinderkamer. Alle textiel is leverbaar in trendy kleuren. Wat dacht u van appeltjes groen, fuchsia roze, turquoise maar natuurlijk ook gewoon wit en crème. Stitching heeft zelfs al schattige badjasjes voor kindjes van 0 tot 12 maanden.

Trotse opa, oma, oom of tante

Bent u net oma of tante geworden van het mooiste kindje op aarde dan wilt u dat op gepaste vieren, Stitching levert een zeer ruim assortiment kraamkado’s met naam en datum vermelding. Gaat u voor het meest unieke cadeau dat kunt u bij Stitching het geboortekaartje laten uitborduren op de meest uiteenlopende soorten textiel. Stitching levert ook geboorteknuffels met t-shirt waarop naam en datum geborduurd wordt. Niet alleen de standaard beer is verkrijgbaar maar ook een koe, giraffe, aap, hond, muis, schaap, nijlpaard, of een heerlijk zacht tutpoppetje in leuke trendy kleuren.

Spoed, spoed, spoed

Uiteraard worden kraamkado’s met voorrang behandeld, u wilt tenslotte zo snel mogelijk op visite.

Laat u verrassen met de eindeloze mogelijkheden en kwaliteit van

Stitching. . .

exclusieve borduurwerken

Persoonlijke begeleiding

Stitching begeleidt haar klanten altijd persoonlijk. 
Hierdoor leveren wij een product dat precies aansluit bij uw wensen.

Neemt u gerust contact op. Zo kunnen wij u uitleggen wat onze werkwijze is

Stitching (06) 12 62 81 48
 Stitching info@stitching.nl

 

Tijdens installatiewerkzaamheden is het belangrijk dat bedrijfskleding makkelijk zit. Je moet gewoon je werk kunnen doen.

Stitching zorgt ervoor dat onze huisstijl ook op onze bedrijfskleding goed zichtbaar is en blijft. Ook na meerdere maken grondig reiningen van de kleding.

Tilburgseweg 61, 5051AB, Goirle  013-530.08.56