Borduren maakt dingen bijzonder om kado te geven

Heeft u een feestje, of wilt u iets bijzonders op kleding, bespreek uw wensen met Stitching.
Voor elke gelegenheid en voor elk budget hebben we een leuk idee.

Een persoonlijk geschenk

Maak uw geschenk persoonlijk door een naam of een speciale datum toe te voegen. Voor de kinderen die alles al hebben maken we in elke gewenste kleur een persoonlijke handdoek of badjas. Zelfs afbeeldingen of tekeningen van de trouwkaart zijn mogelijk. Monogrammen op badjassen, handdoeken, gastendoekjes. U bepaalt het budget en samen kijken welk geschenk hier in past.

Exclusief geschenk voor een huwelijk of verloving

Heeft u al een gedacht aan een mooi geborduurd geschenk voor een huwelijk. Van zakdoekje tot bedlinnen. Met het persoonlijke advies van Stitching komt u altijd tot een creatief idee. Gaat u zelf trouwen, Stitching kan voor u ook bedankjes verzorgen.
Bent u een thuisnaaister en bent u op zoek maar kledingverfraaiing of moet er een persoonlijke noot worden toegevoegd, we helpen u graag. Bij Stitching is er geen minimum afname, u bepaalt wat u wilt en hoeveel.

Laat u verrassen met de eindeloze mogelijkheden en kwaliteit van

Stitching. . .

exclusieve borduurwerken

Persoonlijke begeleiding

Stitching begeleidt haar klanten altijd persoonlijk. 
Hierdoor leveren wij een product dat precies aansluit bij uw wensen.

Neemt u gerust contact op. Zo kunnen wij u uitleggen wat onze werkwijze is

Stitching (06) 12 62 81 48
 Stitching info@stitching.nl

 

Tijdens installatiewerkzaamheden is het belangrijk dat bedrijfskleding makkelijk zit. Je moet gewoon je werk kunnen doen.

Stitching zorgt ervoor dat onze huisstijl ook op onze bedrijfskleding goed zichtbaar is en blijft. Ook na meerdere maken grondig reiningen van de kleding.

Tilburgseweg 61, 5051AB, Goirle  013-530.08.56