Ook uw bedrijf verdient een verzorgde uitstraling

De uitstraling van hoogwaardig borduurwerk op kwaliteits bedrijfskleding. Uw logo wordt in eigen atelier verwerkt tot een borduurpatroon dat uw bedrijf de uitstraling geeft waar u trots op bent. Uw logo word vervolgens op de bedrijfskleding van uw keuze geborduurd. Stitching denkt graag met u mee wat voor u de meest efficiënte combinatie is.

All-in levering

Onze All-in pakketten sluiten volledig bij elkaar aan, van cap tot schoen een mooi bij elkaar passende combinatie. Op onze collectie bedrijfkleding is een zeer lange nalevering mogelijk. Dat is makkelijk als u verder groeit met nieuwe medewerkers. Ook deze nieuwe medewerkers kunt u van dezelfde kleding, uw visitekaartje, voorzien.

Wilt u er echt uitspringen dan kiest u voor speciaal voor u gemaakte kleding. In uw speciale kleuren of vormgeving. Samen met u zorgt Stitching dat uw idee wordt uitgewerkt.

Iets compleet anders, maar toch professioneel

Heeft u al eens gedacht aan een leuke kinderhoek, Stitching levert kinderstoelen en bankjes die worden voorzien van uw bedrijfslogo in kwaliteits borduurwerk.

Vraag naar de mogelijkheden! Voor textiel gebruikt in de Horeca of de zorg / instellingen hebben wij speciale garens die reiniging met een lichte chlooring kunnen weerstaan. Deze kwaliteit biedt u extra rendement op uw investering.

Laat u verrassen met de eindeloze mogelijkheden en kwaliteit van

Stitching. . .

exclusieve borduurwerken

Onze kwaliteit

Meer steken, beter garen, dikker textiel, dat is onze kwaliteit!

In dit voorbeeld hebben we een illustratie van een geboortekaartje 1:1 omgezet naar borduurwerk voor textiel. Het kan geborduurd worden op bedlinnen, een handdoek, spuugdoekje, slabbetje, rompertje. Het maakt niet uit.

 

Tijdens installatiewerkzaamheden is het belangrijk dat bedrijfskleding makkelijk zit. Je moet gewoon je werk kunnen doen.

Stitching zorgt ervoor dat onze huisstijl ook op onze bedrijfskleding goed zichtbaar is en blijft. Ook na meerdere maken grondig reiningen van de kleding.

Tilburgseweg 61, 5051AB, Goirle  013-530.08.56